Developed by jtemplate

Opšti uslovi korišćenja

Opšti uslovi

1.4. Opšti uslovi

Naručivanje paketa

Klijent može naručiti jedan od ponuđenih paketa putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili telefonom na broj +381 64 866 9 314 . Klijent može naručiti paket za članove porodice, prijatelja itd. Prilikom naručivanja potrebno je popuniti formular te pokušati što bolje opisati lokaciju groba bliske osobe. Ukoliko klijent nije u mogućnosti napraviti specifikaciju (navesti broj parcele) saradnici sekcije za održavanje Radionice Vujanović će se potruditi pronaći grob pokojnika te izvršiti naručenu uslugu.

Cena i sadržaj paketa

Objavljene cene odnose se na cenu standardnih paketa, a svaki paket sadrži:

 • Čišćenje i održavanje nadgrobne ploče i spomenika i područje oko istih u širini do 0.5m , (napomena: u slučaju da naručioc želi da se položi cvetni aranžman i sveću snosi dodatne troškove zavisno od izabranog buketa, aranžmana i sveće)
 • Održavanje cveća (uključena usluga čišćenja i održavanja), 
  (napomena: troškove sadnje I sadnica snosi naručioc usluge )
 • Usluga uređenja grobnih mesta podrazumeva (sakupljanje i uklanjanje suhog lišća, trave I ostalog rastinja sakupljanje otpadaka oko groba, čišćenje blagim sredstvom za                    čišćenje  te završno čišćenje čistom vodom i krpom)
 • Polaganje cveća, buketa, venaca, 
  (napomena: trošak cvetnog aranžmana snosi naručioc usluge)*
 • Sve ostale usluge prema dogovoru—naručilac snosi troskove prema specifikaciji usluge:
  a) grobne vaze, popravke, osvježavanje natpisa i sl.
  b) lociranje grobnog mjesta nekog Vama dragog, a ne znate gdje je pokopan
  c) prigodni posjeti (godišnjica, rođendan ili datum po želji)
 • Lični zahtev: naručioc ove usluge je osoba koja nema preostalih živih članova porodice i želi da mi posećujemo njegov grob nakon njegove smrti.
 • Individualna ponuda: klijent sam odabire usluge
 • Pod grobnim mestom se podrazumeva spomenik I nadgrobna ploča sa trotoarom okolo sa jednom ili najviše dve humke. Za grobne parcele sa više spomenika I humki cena održavanja se posebno ugovara.

*Veličina buketa ili aranžmana birate sami.

Pravo na KOREKCIJU cijena

Radionica Vujanović za usluge ima pravo bez prethodne najave povisiti cijene koje stupaju na snagu na datum objave istih na www.mesinganaslova.com

Klijenti koji su naručili i platili uslugu pre ovog datuma ne plaćaju veću cenu paketa.

Troškovi dodatnih usluga izvan paketa

Troškovi dodatnih usluga izvan paketa definišu se zavisno o željama naručioca.

Na zahtjev klijenta moguće je dodatno naručiti i dodatne usluge, npr. okopavanje oko grobnog mjesta, sađenje sezonskog cvijeća, itd. U ovakvim slučajevima cena paketa se menja zavisno od dodatnih usluga te se ove usluge dogovaraju individualno između naručioca i Radionice Vujanović e-mailom ili telefonom.

Obaveze naručioca

Naručilac se obavezuje da će dati tačne lične podatke u formularu i što tačnije podatke o grobnom mestu sa ciljem bržeg i lakšeg pronalaska istog. Da bi se naručena usluga izvršila ista mora prethodno biti u potpunosti uplaćena na bankovni račun. Za adekvatnu I potpunu uplatu Radionica Vujanović će narućiocu izdati I proslediti raćun.

Obaveze Radionice Vujanović –sekcije za održavanje grobnih mesta

Radionica Vujanović –sekcije za održavanje grobnih mesta  se obavezuje izvršiti naručenu uslugu od strane naručioca u najkraćem mogućem vremenskom periodu. U slučaju objektivnih prepreka koje onemogućuju izvršavanje usluge (vremenske nepogode, nemogućnost pronalaska ili nepostojanje groba) dužna je obavestiti naručioca te u dogovoru s naručiocem definisati približno vrijeme izvršavanje usluga. U slučaju nemogućnosti pronalaska grobnog mesta  ,,Radionica Vujanović” se obavezuje vratiti iznos umanjen za putne troškove. Radionica Vujanović –sekcije za održavanje grobnih mesta obavezuje se odnositi  sa poštovanjem prema pokojniku i njegovoj porodici te svim nacionalnostima, veroispovijestima i stavovima.

Čuvanje ličnih podataka

Lični podaci naručioca potrebni su u procesu realizacije tražene usluge. Isti će se koristiti i za daljnju međusobnu komunikaciju.

,,Radionica Vujanović” se obavezuje da neće lične podatke naručioca dati trećem licu I koristiti u druge svrhe osim u svrhu realizacije tražene usluge.

Otkaz naručene usluge

Naručilac pismenom potvrdom paketa prihvaća opšte uslove, a može u bilo kom trenutku odustati od naručene usluge. Ukoliko usluga nije izvršena naručiocu se vraća puni uplaćeni iznos umanjen za bankarske troškove. Ukoliko je usluga izvršena eventualni povraćaj novca podleže postupku reklamacije.

Reklamacije

Reklamaciju klijent može poslati e-mailom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili javiti telefonom na broj +381 64 866 9 314 .

Prilikom reklamacije naručilac je dužan navesti razloge svog nezadovoljstva uslugom.  ,,Radionica Vujanović” će svaku reklamaciju razmotriti individualno te pokušati doći do rešenja sa naručiocem.

Kako bismo izbjegli reklamacije i nezadovoljstvo klijenta ljubazno molimo svakog naručioca da svoje želje i očekivanja što određenije specificira prilikom narudžbe.

Garancija kvalitete

“Radionica Vujanović” garantuje kvalitet izvršavanju usluge.

 
   -
   Kontakt:
   Radno vreme: 
   Lokacija:
 
  e-mail: milojear@mts.rs

Telefon: +381 34 6790395
Faks: +381 34 6790515
Broj mobilnog telefona: +381 63 8155252
 

stojimo Vam na usluzi:

ponedeljak - petak

od 08h do 17h
subota i nedelja neradni dani.

za sve informacije i pitanja i narudžbe od 00 h - 24 h

     lokacija  
           
           
       
Sva prava zadržana, zabranjeno neovlašćeno kopiranje sadržaja. AR Dizajn studio.